epic_blender.jpg flowplay.jpg notepadplusplus.jpg banner1.jpg unity_hot_keys.jpg acme_planetary_defense.jpg Projectanarchybanner.jpg
Unity3D: iOS & Android exports FREE
Unity3D: iOS & Android exports FREE
By: Scarpelius on May, 22 2013
Bookmark this

Pina ieri pentru a putea macar sa te gandesti ca faci un joc pentru mobile cu Unity3D, trebuia sa cheltui cel putin $400 pentru unul din addon-urile care-ti permiteau sa exporti si pe aceste dispozitive.

Ieri insa la Unite Nordic, David Helgason a anuntat: ...mobile deployment with Unity is now free for all indie developers. Unity’s iOS and Android basic add-ons are yours, no royalties, no fees. Si chiar asa este, ieri dupa ce a trecut nebunia, toate licentele au fost modificate sa permita exportul pe aceste platforme.

In mod sigur decizia de a oferi gratuit addonurile de baza pentru mobile este influentata de miscarile care au loc pe piata, unde incep sa apara din ce in ce mai multe nume mari (hint Havok). UT a mai facut o incercare de a-si fideliza clientii si anul trecut cand au fost oferite gratuit licentele pentru iOS si Android pentru versiuna 3.x cu putin timp inainte de a se anunta lansarea Unity3D 4.0.

 

Add comment:


Match the word in captcha image