storytelling.jpg banner1.jpg tips_and_tricks.jpg udk.jpg unity3d_engine.jpg unity_robotlab.jpg acme_planetary_defense.jpg
About
About
By: Scarpelius on Dec, 12 2011
Bookmark this

Ideea din spatele acestui site este de a aborda crearea de jocuri altfel decat am fost obisnuiti la scoala sau in munca de zi cu zi. Creativitatea trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, pentru ca numai asa ne putem desprinde din masa mare a celor care reusesc sa faca jocuri astazi.

GameDesign.ro este o initiativa personala de prin anul 2002 cand am pornit impreuna cu cativa (viitori prieteni) piexelrage.ro. Din pacate, intre timp pixelrage a decedat iar ideea unui site dedicat dezvoltarii de jocuri a fost marginalizata de necesitatile curente ale vietii.

Dar ideea a ramas iar acum, la mai bine de 10 ani de la nastere si cu mult mai multa experienta a venit vremea sa o pun in practica. Poate nu o sa fie pe cat de profesionista as dori eu sa fie, mai am multe lucruri de invatat (cel putin in domeniul game development) dar voi incerca.

Toti cei care doresc sa se implice sau sa ajute in vreun fel ma pot contacta pe adresa de email

De asemenea am pornit un grup pe facebook pentru Unity3D, in care invitam pe toti cei care lucreaza mai mult sau mai putin profesional.

Add comment:


Match the word in captcha image